Unieke Groepsaccommodatie

Een unieke groepsaccommodatie in Amerikaanse stijl in Twente. Dat is hoe je Melody Ranch het beste kan omschrijven. Zodra onder de “ranchgate” het terrein oprijdt waan je je in Amerika. Zelfs de natuur is aangepast aan het Amerikaanse thema. Dennen, sparren en zelfs de Canadese maple leaf kom je tegen op het terrein. De groepsaccommodatie is gebouwd van massieve houten balken. In Amerika noemt men deze huizen log homes.

Uniek in zijn soort

Een unieke groepsaccommodatie ben je pas als je de enige bent in zijn soort. Dit gaat voor Melody Ranch zeker op. Je vind in Nederland namelijk maar één groepsaccommodatie in “guest-ranch” stijl, en dan ben je met recht uniek in zijn soort!

De groepsaccommodatie is gebouwd door Amish in Pennsylvania en in containers verscheept naar Melody Ranch. Op Melody Ranch hebben de eigenaren de groepsaccommodatie balk voor balk weer opgebouwd.

Tijdens de TV-opnames van “The Voice of Holland” is  Melody Ranch gebruikt voor “Team Ilse”. Er waren zelfs mensen die dachten dat de main lodge op Melody Ranch het huis was van Ilse de Lange.

Sfeervol en unieke uitstraling

 De groepsaccommodatie voor 28 personen is door zijn unieke uitstraling en bijzondere inrichting super sfeervol en dan ook zeer geschikt voor groepen die op zoek zijn naar een bijzondere groepsaccommodatie

De 11 slaapkamers met sanitair in de groepsaccommodatie komen allemaal uit op de veranda. En via deze veranda loop je naar de naastgelegen saloon. Hier vind je de woonkamer, keuken en sfeervolle bar met tap.

De groepsaccommodatie heeft veel unieke items. Zo komen de lampen uit Texas en is het meubilair gemaakt van boomstammen.

Vriendengroepen

Melody Ranch is geschikt voor vriendengroepen die een groepsuitje willen boeken of families die iets bijzonders zoeken voor het jaarlijks familieweekend.

Op onze activiteitenpagina vind je diverse activiteiten die perfect passen bij het western thema.

In de galerij vind je veel foto’s en video’s van onze unieke groepsaccommodatie.

Reserveer onze unieke groepsaccommodatie

Mis deze kans niet en reserveer onze unieke groepsaccommodatie voor jullie groepsuitje.
Reserveer nu en verzeker jezelf van een fantastisch familie- of vriendenavontuur!