Fotoshoot locatie

Melody Ranch wordt met enige regelmaat ingezet als fotoshoot locatie voor professionele merken. Een aantal bekende merken zijn: Tommy Hilfinger, Grazia, Goldbergh, Fellows, Fashion Cult, Scarva, Bijenkorf, V&D.  

Artiesten als Armin van Buuren en Thomas Berge gebruikte de fotoshoot locatie voor het opnemen van hub videoclip. TV programma’s als The Voice of Holland, De Kwis met Paul de Leeuw en Max Westerman gebruikten de fotoshoot locatie als decor voor hun TV uitzending.

Op de fotoshoot locatie vind je een aantal authentieke Amerikaanse en Canadese gebouwen. De woning van de eigenaren is een Canadees log home. Deze woning is geïmporteerd uit British Columbia (Canada). Het gastenverblijf komt uit Pennsylvania (Amerika). En je vindt er tevens een kopie van een originele Amerikaanse blokhut uit ver vervlogen tijden.

Deze Amerikaanse blokhut is een kopie van een originele Amerikaanse pioneers cabin. De hoekverbinding van deze cabin werden zelfs met een bijl uitgehakt. In de ruimte staat een bed gemaakt van boomstammen en unieke stoel die gemaakt is in Hollywood.