Bijzondere Groepsaccommodatie

Een bijzondere groepsaccommodatie ben je wanneer jouw accommodatie met enige regelmaat wordt ingezet als foto- en film locatie. Of het nu gaat om een campagne voor Max Verstappen, The Voice Of Holland, of opnames voor de videoclip van Armin van Buuren. Melody Ranch is met recht bijzonder te noemen als zelfs bekend Nederland je weet te vinden!

Unieke Stijl

Melody Ranch is een bijzondere groepsaccommodatie en heeft een unieke stijl. De gebouwen op Melody Ranch zijn afgeleid van de gebouwen op de Amerikaanse “guest-ranches”. De accommodatie is dé ultieme bestemming voor een onvergetelijke groepservaring midden in de natuur! 

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en omarm de rust en schoonheid van het betoverende boslandschap dat deze unieke groepsaccommodatie omringt.

Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke buitenactiviteiten of ontspanning in de natuur, “Melody Ranch” biedt voor elk wat wils. Verken de omgeving met wandel- en fietsroutes, organiseer een gezellige barbecue of kampvuur onder de sterrenhemel.

Amerikaans Thema

Tijdens je verblijf in deze bijzondere groepsaccommodatie kan je activiteiten reserveren die perfect passen bij het Amerikaanse thema. Denk aan lassogooien, hoefijzer werpen, cornehole werpen, line dance of proberen te blijven zitten op de gehuurde rodeostier.

De slaapvertrekken bevinden zich in het Amerikaanse log home dat werd geïmporteerd uit de USA. De groepsaccommodatie met 11 slaapkamers. heeft op ieder slaapkamer een eigen badkamer. De slaapkamers komen allemaal uit op een grote stoere veranda.

Met voldoende ruimte voor grote groepen biedt deze bijzondere groepsaccommodatie een scala aan voorzieningen, waaronder een volledig uitgeruste keuken, een ruime woonkamer, kampvuurplek en een uitnodigend terras met grote picknicktafels om te genieten van de frisse boslucht.

Authentieke Sfeer

De groepsaccommodatie heeft een Amerikaanse interieur. De lampen en meubilair komen uit Texas en dragen bij aan de authentieke sfeer. Er is een sfeervolle bar die gemaakt is van een halve boomstam.

In de avond is het tijd voor een gezellig gesprek bij het kampvuur. En onder de sterrenhemel zult ook u zeggen. ” Groepsaccommodatie Melody Ranch is toch wel één van de meest bijzondere groepsaccommodaties in Nederland”.

Reserveer onze bijzonder groepsaccommodatie

Klaar om uw verblijf in onze bijzondere groepsaccommodatie te plannen?
Controleer de beschikbaarheid en reserveer onze groepsaccommodatie voor jullie volgende groepsuitje.