Bijzondere Groepsaccommodatie

Overijssel

Bijzonder

Bijzondere groepsaccommodatie in Overijssel voor 28 personen met 11 slaapkamers met eigen sanitair. De unieke groepsaccommodatie is geïmporteerd uit Amerika. TV en pers kwamen als meerdere malen opnames maken op de bijzondere accommodatie. 

Guest Ranch

De grote Canadese woning wordt vaak gebruikt voor modereportages. Diverse foto’s zijn op het terrein gemaakt voor de winterbrochures van grote warenhuizen. 

De bijzondere gebouwen op het terrein komen uit Amerika en Canada. De groepsaccommodatie is een kopie van een Amerikaanse guest ranch. In Amerika gaan veel rijke Amerikanen jaarlijks op vakantie naar een guest ranch. 

Groepsaccommodatie Melody Ranch is een echte kopie van een Amerikaanse guest ranch en wordt door velen gezien als de meest bijzondere groepsaccommodatie in Nederland.

Luxe accommodatie

Groepsaccommodatie Melody Ranch is een ook nog eens een luxe groepsaccommodatie. Uw groep beschikt maar liefst over 2 gebouwen.

De slaapvertrekken bevinden zich in een heus Amerikaans log home bevinden. U beschikt maar liefst over 11 slaapkamers met eigen sanitair. De grote veranda’s geven het stoere houten gebouw een unieke uitstraling.

In de grote gezamenlijke ruimte bevindt zich de roestvrij stalen horeca keuken. Hier vindt u ook de unieke boomstam bar. Deze luxe groepsaccommodatie is de meest bijzondere groepsaccommodatie in Nederland.

Even wegdromen bij kampvuur onder de sterrenhemel en dan zult ook u zeggen. “ Groepsaccommodatie Melody Ranch is toch wel één van de meest bijzondere groepsaccommodaties in Nederland”.

vrijblijvende
Reserveringsaanvraag