Groepsaccommodatie 28 personen

Twente

28 personen

Groepsaccommodatie voor 28 personen in originele ranch stijl met echte Amerikaanse gebouwen. De groepsaccommodatie voor 28 personen is gelegen in Twente. De groep van 28 personen heeft 11 slaapkamers met eigen sanitair en een apart gebouw met gezamenlijke ruimte en keuken.

Twente

De groepsaccommodatie voor 28 personen is gelegen in Twente aan een bosrand in een landelijke omgeving. Je kan de groepsaccommodatie kennen van The Voice of Holland en diverse fotoshoots.

De groepsaccommodatie biedt veel privacy voor 28 personen. Er zijn maar liefst 11 slaapkamers met eigen sanitair die zich bevinden in een apart slaapgebouw.

Iedere slaapkamer heeft een eigen ingang die uitkomt op de veranda. 

De unieke groepsaccommodatie voor 28 personen ligt vlakbij het toeristische Ommen en het pittoreske brinkdorp Den Ham in Twente.

Guest Ranch stijl

De groepsaccommodatie is geheel gebouwd in guest ranch stijl. Je hebt als groep dus al direct een leuk thema voor je groepsuitje. 

De groepsaccommodatie voor 28 personen is zeer geschikt voor vriendengroepen. Je hebt een eigen bar en ’s avond kan je met je groep rondom het kampvuur zitten.

De omgeving biedt veel mogelijkheden voor outdoor activiteiten

Op slechts 500 meter afstand vind je Adventure Point waar je unieke en betaalbare arrangementen kan boeken voor groepen met 28 personen.

vrijblijvende
Reserveringsaanvraag