Uniek Groepsverblijf

Een uniek groepsverblijf en een onvergetelijk samenzijn in een unieke Amerikaanse setting. Dit is in het kort waar Melody Ranch voor staat. Melody Ranch is geen standaard 13 in een dozijn groepsverblijf, maar een unieke accommodatie waarvan je er maar 1 zult vinden in Nederland. Of je nu een retraite plant voor je bedrijfsteam, een familiereünie organiseert of gewoon een weekendje weg wilt met vrienden, Melody Ranch heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. 

Uniek

In Nederland zal je niet snel een echt uniek groepsverblijf vinden. De meeste groepsverblijven zijn immers verbouwde boerderijen.

Het groepsverblijf bij Melody Ranch kan dan ook met recht een uniek groepsverblijf genoemd worden, want het is de enige in zijn soort, en dan ben je pas echt uniek! 

Het groepsverblijf met 11 slaapkamers waar de 28 gasten kunnen overnachten werd zelfs geïmporteerd uit Amerika.  

De unieke setting van de stoere houten gebouwen, blokhutten en inrichting met spullen uit Texas draagt bij aan het Amerika gevoel.

Groepsverblijf

De 11 slaapkamers in het groepsverblijf liggen allemaal op de begane grond en zijn met een buitendeur bereikbaar via de veranda.

Het unieke groepsverblijf is een gemaakt van massieve houten balken. Gebouwen in deze stijl worden in Amerika ook wel “log homes” genoemd en “log homes” kom je dan ook veel tegen op de Amerikaanse en Canadese “guest-ranches”.

De slaapkamers hebben stoere bedden die gemaakt zijn van ronde stammen. In Amerika noemt met deze stijl “log furniture”. Op de bedden liggen comfortabele dikke matrassen.

Elke slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer. Dus als je op zoek bent naar een groepsverblijf met eigen badkamers ben je bij Melody Ranch aan het juiste adres.

Leuke Activiteiten

Voorafgaand aan je groepsuitje kan je diverse leuke activiteiten reserveren. Zoals, linedance, westengames, kampvuur of een Amerikaanse barbecue met met grillmaster. 

Ons groepsverblijf is niet alleen een bestemming op zich, maar het is ook de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving van Twente, Salland en het Vechtdal te verkennen. 

Trek eropuit om te wandelen in de nabijgelegen bossen, verken brinkdorp Den Ham en de schilderachtige dorpjes van Twente, of geniet gewoon van de rust en sereniteit van de natuur om je heen.

Reserveer ons uniek groepsverblijf

Reserveer vandaag nog ons uniek groepsverblijf en bereid je voor op een ervaring die je groep nog lang zal bijblijven.
Reserveer Nu en Maak Herinneringen voor het Leven