Uniek Groepsverblijf

ranch stijl

Amerikaanse stijl

Uniek groepsverblijf in Amerikaanse Canadese stijl voor 28 personen in Overijssel met 11 slaapkamers met eigen sanitair. Het groepsverblijf is gebouwd in een Amerikaanse stijl met originele gebouwen uit Amerika.

Uniek

In Nederland zal je niet snel een echt uniek groepsverblijf vinden. De meeste groepsverblijven zijn immers verbouwde boerderijen.

Melody Ranch kan dan ook met recht een uniek groepsverblijf genoemd worden want het is de enige in zijn soort en dan ben je pas uniek!

Het groepsverblijf waar de gasten overnachten werd zelfs geïmporteerd uit Amerika. De unieke setting van de diverse stoere houten gebouwen geeft je het gevoel op een guest ranch in Amerika te zijn.

Groepsverblijf

Het unieke groepsverblijf is geschikt voor 28 personen. Er is veel privacy omdat je als groep kan beschikken over 11 slaapkamers.

Iedere slaapkamer heeft een eigen deur die uitkomt op de veranda. En alle 11 slaapkamers hebben eigen sanitair op de slaapkamer.

Er is een roestvrijstalen professionele horecakeuken en een bar in de grote gezamenlijke ruimte. 

Ben je op zoek naar een uniek groepsverblijf voor een leuk groepsuitje met leuke activiteiten? Dan ben je bij Melody Ranch aan het juiste adres.

vrijblijvende
Reserveringsaanvraag