Brinkdorp Den Ham

Nabij brinkdorp Den Ham ligt groepsaccommodatie Melody Ranch. De groepsaccommodatie is een ideale uitvalsbasis om brinkdorp Den Ham en de omgeving van Twente, Saland en het Vechtdal te ontdekken. 

Waarom Brinkdorp Den Ham?

Ontdek de charme van Brinkdorp Den Ham, een schilderachtig dorp gelegen in het hart van Twente, Salland en het Vechtdal. Met zijn pittoreske dorpsplein, historische gebouwen en weelderige natuur biedt Den Ham een perfecte mix van rust en authenticiteit voor zowel bewoners als bezoekers.

Brinkdorp Den Ham is niet zomaar een dorp, het is een gemeenschap waar traditie, gastvrijheid en natuur samenkomen. Verken de kronkelende straatjes of geniet van een ijsje op de prachtige brink en laat de rustgevende sfeer op je inwerken.

Historische Schoonheid

Brinkdorp Den Ham is doordrenkt van geschiedenis, met zijn eeuwenoude kerk op de brink, statige herenhuizen en karakteristieke boerderijen.

Voor natuurliefhebbers biedt Brinkdorp Den Ham een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden, die u meenemen door uitgestrekte bossen, langs kabbelende beekjes en over glooiende heuvels. 

Laat je betoveren door de schoonheid van het landschap en ontdek de vele verborgen juweeltjes die dit gebied te bieden heeft.

Plan je Bezoek

Brinkdorp Den Ham ligt centraal op de grens van Twente, Salland en het Vechtdal. 

Ontdek de unieke charme van dit schilderachtige dorp en laat je betoveren door zijn warme gastvrijheid en natuurlijke schoonheid.

Groepsaccommodatie Melody Ranch is een perfecte accommodatie wanneer je brinkdorp Den Ham en omgeving wilt ontdekken.

Reserveer de groepsaccommodatie

Mis deze kans niet om een groepsaccommodatie te boeken nabij brinkdorp Den Ham.
Reserveer nu en verzeker jezelf van een fantastisch unieke en bijzondere groepsaccommodatie!