Groepsaccommodatie eigen badkamers

Groepsaccommodatie met eigen badkamers en veel privacy, dat is wat je kan verwachten als je met je vrienden- of familiegroep naar Melody Ranch gaat. Het slaapgedeelte is gescheiden van de gezamenlijke ruimte. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. De slaapkamers hebben een eigen ingang die toegankelijk is vanaf de veranda. Onze groepsaccommodatie voor 28 personen biedt dus veel privacy.

Sfeervol

De groepsaccommodatie is bijzonder en sfeervol en is zeer geschikt voor een groepsuitje met western thema.

De originele groepsaccommodatie voor 28 personen is gelegen in Twente en is zeer geschikt voor familiegroepen die op zoek zijn naar veel privacy

Er zijn 8 slaapkamers voor 2 personen en 3 slaapkamers voor 4 personen. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche, toilet en wasbak.

Bijzonder

Deze groepsaccommodatie met eigen badkamers is wellicht één van de meest bijzondere groepsaccommodaties in Nederland.

Check de foto’s en video’s in onze galerij en ontdek hoeveel bekende merken, artiesten en TV programma’s de weg vonden naar deze bijzondere groepsaccommodatie.

Dus als je op zoek bent naar een bijzondere groepsaccommodatie met eigen badkamers ben je bij Melody Ranch aan het juiste adres.

Familieweekend

Een jaarlijks familieweekend naar een groepsaccommodatie versterkt de familiebanden. De tijd van slaapzalen en met je toiletrol onder de arm op zoek naar de mannentoiletten of vrouwentoiletten is inmiddels wel voorbij.

Tegenwoordig wordt er steeds meer gezocht naar groepsaccommodaties met een eigen badkamer en dan ben je bij Melody Ranch aan het juiste adres.

Reserveer

Mis deze kans niet en boek onze groepsaccommodatie met eigen badkamers.
Reserveer nu en verzeker jezelf van een fantastisch familie- of vriendenavontuur!