Originele groepsaccommodatie

Onze originele groepsaccommodatie hebben we geïmporteerd uit Amerika. We hebben bewust gekozen voor een guest-ranch thema omdat accommodaties met een specifiek thema, zoals Melody Ranch een originele en onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Onze unieke groepsaccommodatie biedt de perfecte mix van comfort, gezelligheid en originaliteit voor jouw volgende groepsuitje.

Unieke Ervaring

Bij ons geen standaard verblijf. Onze groepsaccommodatie is doordrenkt van karakter en charme, waardoor je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring zult beleven.

Je hoeft niet na te denken over het thema voor je volgende groepsuitje wanneer je onze groepsaccommodatie reserveert. Onze originele groepsaccommodatie biedt alle ingrediënten voor een groepsuitje in westernstijl.

Je overnacht met je groep in een origineel Amerikaans log home. De groepsaccommodatie voor 28 personen is gelegen op de grens van Twente, Salland en het Vechtdal nabij Brinkdorp Den Ham.  

Activiteiten op Maat

Of je nu wilt ontspannen met een drankje aan de sfeervolle bar in de saloon, een gezellige barbecue wilt organiseren of een kampvuur wilt maken. Via onze activiteitenpagina kan je diverse activiteiten reserveren.

Of het nu gaat om een scootertocht, linedance clinic, westerngames of een wijn- of bierproeverij. Melody Ranch biedt diverse activiteiten op maat.

 

Midden in de Natuur

Onze accommodatie is omgeven door prachtige landschappen en biedt talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Geniet van de rust en schoonheid van de natuur terwijl je bij ons verblijft.

Onze accommodatie is geschikt voor een familieweekend of de jaarlijkse reünie van je vrienden- of vriendinnengroep. 

Zoek niet langer op allerlei boekingssites want de meest originele groepsaccommodatie van Nederland is Melody Ranch!

Reserveer onze originele groepsaccommodatie

Ben je klaar om jouw volgende groepsuitje onvergetelijk te maken?
Check de beschikbaarheid en neem vandaag nog contact met ons.