Originele Groepsaccommodatie

Twente

Origineel

Deze originele groepsaccommodatie is bekend van The Voice of Holland. De groepsaccommodatie diende als decor voor het team van Ilse de Lange tijdens de battle van de Voice of Holland. 

Paul de Leeuw

Paul de Leeuw en het team van de Kwis maakten ook opnames in deze originele groepsaccommodatie in Twente.

Als u op zoek bent naar iets speciaals en origineels voor uw vriendenweekend of familieweekend dan is deze originele groepsaccommodatie echt iets voor jullie groep. 

De groepsaccommodatie heeft 11 slaapkamers met eigen sanitair en de slaapkamers hebben een eigen ingang die uitkomt op de veranda.

U heeft dus veel privacy. Gezellig met elkaar rondom het kampvuur of genieten van bijzondere spellen die passen bij het Amerikaanse thema.

De originele groepsaccommodatie biedt plaats aan 28 personen.

Amerikaans thema

Het Amerikaans thema biedt veel mogelijkheden. Zo kunt u originele westergames doen die prima aansluiten bij het Amerikaanse thema.

De groepsaccommodatie biedt veel activiteiten met een speciaal western sausje. Geniet van een originele bonte avond met een DJ en een linedance groep.

Kortom teveel om op te noemen! Maak eens een afspraak met de eigenaren van Melody Ranch zij laten u graag deze originele groepsaccommodatie zien.

vrijblijvende
Reserveringsaanvraag