Groepsaccommodatie 11 slaapkamers

Groepsaccommodatie met 11 slaapkamers met eigen sanitair. Uniek en de enige in zijn soort, dat is wat je kan verwachten als je met je vrienden- of familiegroep naar Melody Ranch gaat. Omdat het logiesgebouw gescheiden is van het gebouw met gezamenlijke ruimte, keuken en gezellige bar hebben de 11 slaapkamers veel privacy. Degene die eerder naar bed willen hebben dan ook geen last van degene die nog even willen doorzakken aan de bar. 

Groot gezelschap

Tijdens jullie familieweekend of vriendenweekend wil je natuurlijk niet met meerde mensen op een slaapzaal liggen. De  11 slaapkamers met eigen sanitair dragen dan ook bij aan een optimale privacy..

Onze groepsaccommodatie met 11 slaapkamers is smaakvol ingericht en biedt voldoende ruimte voor groepen tot 28 personen. Geniet van comfortabele bedden en moderne voorzieningen in een sfeervolle omgeving.

De groepsaccommodatie is gelegen naast een bos en heeft een ruim speelveld waar je kan voetballen of andere spellen kunt organiseren.

Voor Jong en Oud

Of je nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, wij hebben voor elk wat wils. Onze groepsaccommodatie met 11 slaapkamers, met sanitair op kamer is dan ook geschikt voor jong en oud.

 Van een ruime keuken en eetgedeelte tot een recreatieruimte en buitenactiviteiten, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een fantastisch verblijf.

Dus als je op zoek bent naar een bijzondere groepsaccommodatie met eigen badkamers ben je bij Melody Ranch aan het juiste adres.

In de galerij vind je diverse foto’s en video’s van onze groepsaccommodatie.

Bijzondere groepsaccommodatie

Onze groepsaccommodatie is de perfecte plek voor een groot gezelschap. De groepsaccommodatie met Amerikaanse thema is uniek en de enige in zijn soort.

Een verblijf in onze bijzondere groepsaccommodatie staat dan ook garant voor een onvergetelijk verblijfVoorafgaand aan het groepsuitje kan je leuke activiteiten reserveren, zoals een echte Amerikaanse barbecue met grillmaster of diverse leuke outdoor activiteiten

In de avond wordt er vaak een kampvuur gemaakt en worden er sterke verhalen verteld bij het kampvuur.

Of je nu een familiebijeenkomst, bedrijfsuitje of vriendenreünie organiseert, onze groepsaccommodatie met 11 slaapkamers biedt de ideale setting voor jullie jaarlijkse groepsuitje.

Reserveer onze groepsaccommodatie met 11 slaapkamers

Mis deze kans niet en reserveer onze groepsaccommodatie met 11 slaapkamers voor jullie groepsuitje.
Reserveer nu en verzeker jezelf van een fantastisch familie- of vriendenavontuur!