Groepsaccommodatie met bar

Wij hebben een groepsaccommodatie met bar in Amerikaanse saloon stijl. Melody Ranch biedt de perfecte setting voor jouw volgende groepsuitje! Gelegen nabij het pittoreske Brinkdorp Den Ham, bieden wij een prachtige en unieke groepsaccommodatie in Amerikaanse stijl met bar, ideaal voor jouw vriendenweekend of familieweekend.

Onze groepsaccommodatie

Onze groepsaccommodatie is geschikt voor 28 personen en jouw groep krijgt de beschikking over twee gebouwen.

Het logiesgebouw is een Amerikaans log home met twee grote veranda’s. Het gebouw heeft 11 slaapkamers met eigen sanitair.

De gezamenlijk ruimte met keuken bevindt zich in een apart gebouw.  Dit gebouw noemen we de saloon en in de saloon mag de bar natuurlijk niet ontbreken.

De saloon heeft een unieke en sfeervolle inrichting met veel spullen uit Amerika. De bijzonder accommodatie met bar zorgt ervoor  dat je verblijf bij Melody Ranch onvergetelijk wordt.

De Perfecte Barervaring

Wat onze groepsaccommodatie echt uniek maakt, is de bar in Amerikaanse saloonstijl. Geniet van een ontspannen sfeer terwijl je samenkomt met vrienden, familie of collega’s.

Voor aankomst kan je via onze website diverse merken fusten bier bestellen en tijdens het verblijf mag je zelf je eigen biertje tappen. 

Ontdek de omgeving

Onze unieke groepsaccommodatie in Twente is niet alleen een bestemming op zich, maar ook een perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving van Twente, Salland en het Vechtdal te verkennen.

Van schilderachtige wandelingen tot avontuurlijke activiteiten, er is voor elk wat wils. En na een dag vol avontuur kun je terugkeren naar onze gezellige accommodatie en ontspannen aan de bar in onze sfeervolle groepsaccommodatie.

Reserveren bij Melody Ranch
Klaar om je volgende groepsuitje te plannen?
Neem vandaag nog contact met ons op om je verblijf bij groepsaccommodatie Melody Ranch te reserveren.