Groepsaccommodatie Twente

Onze groepsaccommodatie in Twente is niet te vergelijken met andere groepsaccommodaties in Twente. Onze groepsaccommodatie is namelijk gebouwd in een Amerikaanse ranchstijl en uniek in zijn soort. De groepsaccommodatie ligt in de driehoek, Twente, Salland, Vechtdal. En onze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor groepen tot 28 personen. 

Familieweekend

Onze groepsaccommodatie in Twente ligt naast een bos in de gemeente Twenterand, nabij brinkdorp Den Ham

De unieke groepsaccommodatie met stoere houten massieve gebouwen is geschikt voor 28 personen en wordt ingezet voor een familieweekend of vriendenweekend.

Twente is zeer geschikt als uitvalsbasis voor mooi ritjes door de omgeving. Zo kan je bijvoorbeeld met een kever rijden door kenmerkende coulisselandschap van Twente.

Steden en Natuur

Twente heeft diverse leuke steden en dorpen. Vlak aan de grens met Duitsland vind je het kunststadje Ootmarsum.

Twente kenmerkt zich door een prachtige natuur. Je vindt er glooiende beeklandschap met prachtige afwisselende fiets-en wandelroutes.

Bezoek eens het Lutterzand bezochten en je waant je even in een andere wereld. Een oerlandschap met zandverstuivingen, dennenbossen heide en jeneverbessen.

Ontdek de schoonheid van Twente vanuit onze groepsaccommodatie in Twente,  jouw thuis weg van huis in het hart van de natuur.

Barbecue

Bij onze groepsaccommodatie in Twente kan je heerlijk genieten van een barbecue in stijl met je familie of vrienden.

En in Twente kunnen we ook nog gewoon een kampvuur maken. Jullie dienen echter wel zelf de sterke verhalen te vertellen rondom het kampvuur. Hoe kleiner de borrel, hoe groter de verhalen zeggen we in Twente.

Een groepsuitje in onze unieke groepsaccommodatie in Amerikaanse stijl  staat garant voor het maken van blijvende herinneringen. 

 

Reserveer onze groepsaccommodatie in Twente

Mis deze kans niet en ontdek zelf de meest bijzondere groepsaccommodatie van Twente.
Reserveer nu en verzeker jezelf van een fantastisch familie- of vriendenavontuur!