Grote bungalow

Grote bungalow op een vakantiepark of een bijzondere accommodatie in Amerikaanse stijl? Vergeet de standaard grote bungalows en ontdek onze bijzonder accommodatie voor 28 personen. Wij bieden een unieke sfeerbeleving en dat is weer eens wat anders dan een standaard verblijf in een grote bungalow van LandalGreenParks, Centerparcs, of Roompot.

Privacy

Wanneer je een grote bungalow boekt op een vakantiepark heb je niet de privacy en vrijheid die Melody Ranch je wel biedt.

Bij Melody Ranch heb je de accommodatie voor 28 personen helemaal voor jullie groep. Er zijn dan ook geen andere groepen op ons terrein. Onze accommodatie is zeer geschikt voor een groepsuitje in western sfeer.

Activiteiten

Voorafgaand aan jullie groepsuitje kan je via onze activiteitenpagina leuke activiteiten reserveren die passen bij het thema van een Amerikaanse guest-ranch.

In onze galerij vind je diverse foto’s en video’s van onze bijzondere accommodatie.

Dus als je eens wat anders wilt dan een standaard grote bungalow ben je bij Melody Ranch aan het juiste adres.

Familieweekend

Uiteraard kan je het jaarlijks familieweekend boeken bij één van de grote vakantieparken. Maar zeg nou zelf,  “wat is nou precies bijzonder aan een grote bungalow op een vakantiepark?”

Ben je dan ook zoek naar iets anders dan de standaard stenen bungalow boek dan eens een groepsuitje bij Melody Ranch. 

Reserveer onze grote bungalow

Wil je eens wat anders dan de standaard grote bungalow?
Reserveer dan nu en verzeker jezelf van een fantastisch familie- of vriendenavontuur!