Groot vakantiehuis
28 personen

Melody Ranch

Vakantiehuis

Groot vakantiehuis voor 28 personen met 11 slaapkamers met eigen sanitair op kamer. Het grote vakantiehuis is geïmporteerd uit Amerika en is gebouwd in een unieke ranch stijl. Het vakantiehuis is al meerdere keren gebruikt voor TV-opnames en fotoshoots.

Uniek

Het grote vakantiehuis is uniek en de enige in zijn soort. Op het terrein bevindt zich teven een grote originele Canadese woning. Hier wonen de eigenaren. Zij verhuren het grote vakantiehuis.

De bijzondere gebouwen op het terrein komen uit Amerika en Canada. Het vakantiehuis voor 28 personen is geschikt voor vriendengroepen en familiegroepen. 

De setting is geheel Amerikaans en hierdoor is dit één van de meest bijzondere grote vakantiehuizen in Nederland. 

Luxe en privacy

Het grote vakantiehuis voor 28 personen kent veel luxe en privacy. Er is een apart slaapgebouw en hierdoor geeft de groep veel privacy.

Er zijn 11 slaapkamers met eigen sanitair op kamer. Alle slaapkamers komen uit op de veranda en hebben dus een eigen ingang. De grote veranda’s geven het grote vakantiehuis een unieke uitstraling. 

Er is veel aandacht voor de schoonmaak en op Zoover lees je dan ook prachtige reviews van gasten over dit vakantie voor 28 personen. 

vrijblijvende
Reserveringsaanvraag