Groot vakantiehuis voor 28 personen

Melody Ranch heeft een groot vakantiehuis voor 28 personen met 11 slaapkamers met eigen sanitair. Het vakantiehuis is geïmporteerd uit Amerika en is gebouwd in een unieke “guest ranch” stijl. Je kan dit unieke vakantiehuis o.a. kennen van TV programma’s zoals “The Voice of Holland”.  

Bijzonder

Het grote vakantiehuis is bijzonder en de enige in zijn soort. Tijdens je groepsuitje krijg je twee grote huizen tot je beschikking.

In het ene grote vakantiehuis bevinden zich 11 slaapkamers die voorzien zijn van sanitair. En in het andere vakantiehuis bevindt zich de grote gezamenlijke ruimte, keuken en bar.

De setting is geheel Amerikaans en hierdoor is dit één van de meest bijzondere grote vakantiehuizen in Nederland.

Activiteiten

Tijdens je groepsuitje in dit grote vakantiehuis kan je diverse unieke activiteiten boeken voor je vrienden- of familiegroep. Hoelang kan jij blijven zitten op de rodeostier?

Het grote vakantiehuis voor 28 personen is zeer geschikt voor een familieweekend en het voordeel is dat je niet op zoek hoeft naar een thema voor jullie groepsuitje!

Melody Ranch is wellicht één van de meest bijzondere grote vakantiehuizen in Nederland. Check ook eens de foto’s en video’s in onze galerij en ontdek hoeveel bekende merken, artiesten en TV programma’s de weg vonden naar Melody Ranch.

Vakantiehuis met Bar

Ben je op zoek naar een groot vakantiehuis voor 28 personen met bar? Dan ben je bij Melody Ranch aan het juiste adres! In de gezamenlijke ruimte van ons grote vakantiehuis voor 28 personen vind je een sfeervolle bar. De bar is gemaakt van een half doorgezaagde boomstam.

Naast de bar hangt het dartboard en tot laat in de avond wordt er volop gedart. En als het weer het toelaat wordt er in de avond vaak een kampvuur gemaakt op de ranch. 

Een bezoek aan dit bijzondere grote vakantiehuis in Amerikaanse stijl zal je dan ook niet vergeten.

Reserveer Vakantiehuis

Mis deze kans niet en boek dit grote vakantiehuis voor jouw vrienden- of familiegroep.
Reserveer nu en verzeker jezelf van een fantastisch familie- of vriendenavontuur!