Groepshotel

Groepshotel Melody Ranch is een kleinschalig en eigenzinnig boutique hotel voor maximaal 28 personen. Het groepshotel heeft de uitstraling van een Amerikaans hotel zoals je die kent vanuit de Hollywood films. Alle hotelkamers komen uit op de stoere veranda’s. Het groepshotel wordt uitsluitend aan vrienden- en familiegroepen groepen verhuurd.

Unieke stijl

Het groepshotel heeft een unieke stijl en is gebouwd in een Amerikaanse “guest-ranch” stijl. Het sfeervolle groepshotel is gebouwd in Amerika en daarna in containers verscheept naar Twente.

De inrichting is uniek en komt uit Texas. Het groepshotel heeft acht slaapkamers voor twee personen en drie slaapkamers voor vier personen. Alle slaapkamers hebben een eigen sanitair.

Lokale ervaringen

Gelegen in Twente, bieden wij gemakkelijke toegang tot lokale attracties en bezienswaardigheden. Of uw groep nu de natuurlijke schoonheid van de omgeving wil verkennen of de lokale cultuur wil proeven, wij kunnen helpen bij het plannen van excursies en activiteiten die aan jouw interesses voldoen.

Culinair Genot

Bij een bezoek aan een groepshotel in Amerikaanse stijl mag een originele Amerikaanse barbecue natuurlijk niet ontbreken. 

Onze grillmaster Bas is chef-kok en hij serveert heerlijke gerechten bereid met verse en lokale ingrediënten. Geniet van een smakelijke maaltijd van bas-bbq en laat grillmaster Bas je verwennen met culinaire hoogstandjes.

Reserveer ons Groepshotel
Klaar om uw groepsverblijf bij Melody Ranch te boeken? Neem vandaag nog contact met ons op om uw reservering te maken.
Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw verblijf bij ons onvergetelijk te maken!