Groepsaccommodatie Den Ham

De meest unieke groepsaccommodatie van Den Ham is ongetwijfeld Melody Ranch. 

De gebouwen van deze sfeervolle  groepsaccommodatie zijn afkomstig uit Amerika en Canada. 

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en boek een groepsuitje in onze sfeervolle accommodatie

Brinkdorp

Tijden je bezoek aan de groepsaccommodatie in Den Ham kan je de charme ontdekken van Den Ham, met zijn pittoreske brink met de karakteristieke muziektent. Laat je verrassen door een echt Toscana-ijsje bij Herberg Swaen aan de Brink. 

In Den Ham komen Twente, Salland en het Vechtdal samen. Vanuit het dorp is het dan ook heel gemakkelijk “opstappen” op fietsroutes.

In het eerder Achterbroek ervaar je de rust en schoonheid van een ver verleden. Nergens anders in Nederland is dit oorspronkelijke coulisselandschap van akkers, weilanden, houtwallen, bos en heideveldjes zo goed bewaard gebleven. 

Historisch Schouwspel

Elk jaar vindt in december in Den Ham een evenement plaats onder de naam “Historisch Schouwspel”. Op die dag wordt een gedeelte van de geschiedenis van het dorp en streek uitgebeeld door 200 “Hammenaren” in historische kostuums.

Tijdens het schouwspel worden scènes gespeeld door figuranten uit het dorp Den Ham: een slager die een varken aan het uitsnijden is en een bakker die aan het werk is. Bij het schooltje speelt een figurant de schoolmeester. 

Uitvalsbasis

De groepsaccommodatie in Den Ham is de perfecte uitvalsbasis om Den Ham en de omgeving van Den Ham te verkennen.

De kokhuusies en hooibergroute zijn twee prachtige fietsroutes van circa 30 kilometer rondom brinkdorp Den Ham. Je fietst langs de voor de deze streek zo karakteristieke “kookhuisjes” en hooibergen. ook is een bezoek aan wijngaard “de Tappenmars” de moeite waard. 

Ook is een bezoek aan de biologische ijsboerderij “De Meulenhorst” een bezoek meer dan waard., aan de hand van het zogenaamde “koepad” kun je nader kennismaken met het boerenbedrijf. In het winkeltje zijn ijsjes en eigen gebrouwen bier te koop. 

Reserveer de groepsaccommodatie

Mis deze kans niet om samen te komen en herinneringen te maken die een leven lang meegaan.
Reserveer nu en verzeker jezelf van een bijzonder groepsuitje!