• GROEPSACCOMMODATIE MELODY RANCH

  Bekend van TV, videoclips, modereportages maar bovenal de meest bijzondere groepsaccommodatie van Nederland!

 • VOOR GROEPEN TOT 28 PERSONEN

  Alleen uw groep is aanwezig, veel privacy en veel ruimte in en om de accommodatie, 11 slaapkamers met sanitair op kamer.

 • AMERIKAANSE EN CANADESE GEBOUWEN

  Op het terrein van Melody Ranch staan originele gebouwen die zijn geïmporteerd uit Amerika en Canada.

 • UNIEKE MOMENTEN

  Maak kennis met de Amerikaanse Bald Eagle tijdens een roofvogel demonstratie.

 • AMERIKAANSE BLOKHUT

  De blokhut op Melody Ranch is een replica van een authentieke pioneerscabin en is te huur voor 2 personen.

 • SLAPEN IN AMERIKAANSE STIJL

  De slaapkamers bevinden zich in een gebouw dat afkomstig is uit Pennsylvania.

 • BEKEND VAN FOTOSHOOTS

  De authentieke Amerikaanse blokhut is regelmatig het decor voor fotoshoots.

 • SFEER EN BELEVING

  Proef ook de sfeer en de unieke beleving op Melody Ranch!

Brinkdorp Den Hambekend van een unieke groepsaccommodatie

Brinkdorp Den Ham nabij Ommen is de locatie van een unieke groepsaccommodatie in Amerikaanse stijl. Groepsaccommodatie Melody Ranch is bekend van The Voice of Holland, De Kwis van Paul de Leeuw, videoclips en fotoshoots voor bekende bladen De groepsaccommodatie ligt vlakbij brinkdorp Den Ham in Overijssel. Den Ham wordt door veel mensen gezien als één van de mooiste brinkdorpen van ons land. Groepsaccommodatie Melody Ranch wordt door veel mensen gezien als de meest unieke groepsaccommodatie van het land. De unieke groepsaccommodatie heeft het brinkdorp Den Ham echt op de kaart gezet. TV en pers maakten diverse reportages over deze bijzondere groepsaccommodatie nabij het brinkdorp Den Ham.

Brinkdorp Den Ham en het Historisch Schouwspel

Brinkdorp Den Ham is natuurlijk bekend van het Historisch Schouwspel. Bijna 200 inwoners van Den Ham spelen in natuurgetrouwe en historische kledij humoristische maar ook serieuze taferelen uit een bepaalde periode van de plattelandsgeschiedenis. Het schouwspel wordt steeds weer gespeeld met een ander thema. Deze prachtige belevenis in decemberen is de opmaat naar de kersttijd!Hammer Brinkdagen in brinkdorp Den Ham

Brinkdorp Den Ham is ook bekend van de Hammer Brinkdagen. De Hammer Brinkdagen zijn altijd in augustus. Veel toeristen en mensen uit de omgeving bezoeken het brinkdorp tijdens deze sfeervolle dagen. De Hammer Brinkdagen zijn dan ook een echte aanrader. Overdag is er een rommelmarkt met diverse attracties voor de kinderen. Bezoekers kunnen tot ongeveer 14:00 uur rondneuzen tussen allerlei waren. Om 16:00 uur gaat de braderie van start. Er worden vaak diverse demonstraties gehouden; een klompenmaker, kantklosster, spinster en bijenhouder zijn daar enkele voorbeelden van. De braderie loopt over in een gezellige muziekavond met livemuziek uiteraard op de brink. Met de vele marktkramen, demonstraties en muziek is het tijdens zo'n brinkdag altijd gezellig in het brinkdorp. Gedurende de hele dag heeft de horeca een groot terras ingericht op de brink.

Brinkdorp Den Ham de nieuwe evenementen

De inwoners van brinkdorp Den Ham zitten niet stil. Nieuwe evenementen als Trend Event, Brinksation en Midzomer Festival zorgen voor veel variatie in het aanbod. Er is dus voldoende ‘reuring’ in brinkdorp Den Ham en voor toeristen is er van alles te doen!