Wine & Beer

Via onze activiteitenpagina kan je een huifkartocht boeken van 4 uur. De tocht gaat door een landelijk gebied en bosrijke omgeving. Na 7,5 km kom je aan bij IJsboerderij De Blekkenhorst en Bierbrouwerij de Pauw. Hier kan je via het Koepad een kleine rondleiding maken over het erf en een een ambachtelijk gemaakt ijsje kopen. Via de website v/d bierbrouwer kan je een brouwprocesrondleiding boeken. De bierproeverij duurt ongeveer een uur. 

Hierna is het ongeveer 4.5 km voordat je aankomt bij Wijngaard de Tappenmars. Hier kan je een ander halfuur durende rondleiding boeken met een bezoek aan de wijnkelder. Je kan vervolgens de eigengemaakte wijnen proeven. De bierliefhebbers kunnen 9 streekbieren proeven. Na afloop wordt je met de huifkar weer teruggebracht naar de Melody Ranch

De koetsier zal zijn tocht aanpassen naar het aantal activiteiten die jullie boeken. De huifkartocht van 4 uur boek je via onze activiteitenpagina. De proeverijen boek je rechtstreeks bij de bierbrouwer en de wijnboer. 

Pauw Bier

De Tappenmars