wijngaard tappenmars

Voor een wijn of bierproeverij dient u de huifkartocht van 4 uur te boeken via onze activiteitenpagina.  De tocht gaat door een landelijk gebied en bosrijke omgeving. Na 7,5 km kom je aan bij IJsboerderij De Blekkenhorst en Bierbrouwerij de Pauw. Hier kan je via het Koepad een kleine rondleiding maken over het erf en een een ambachtelijk gemaakt ijsje kopen. Via de website v/d bierbrouwer kan je ook een brouwprocesrondleiding boeken. De bierproeverij duurt ongeveer een uur. 

Hierna is het ongeveer 4.5 km voordat je aankomt bij Wijngaard de Tappenmars. Hier kan je een ander halfuur durende rondleiding boeken met een bezoek aan de wijnkelder. Je kan vervolgens de eigengemaakte wijnen proeven. De bierliefhebbers kunnen 9 streekbieren proeven. Na afloop wordt je met de huifkar weer teruggebracht naar de Melody Ranch. 

De koetsier zal zijn tocht aanpassen naar het aantal activiteiten die jullie boeken. Een combi van brouwprocesrondleiding bij de Pauw en rondleiding bij de Wijngaard de Tappenmars is niet mogelijk want dat duurt te lang. De huifkartocht van 4 uur boek je via onze activiteitenpagina. 

De proeverijen dien je rechtstreeks te boeken bij bij de bierbrouwer of wijnboer. Een huifkartocht boek je via onze activiteitenpagina.

Pauw Bier

tappenmars den ham

Tappenmars