Meest gestelde vragen

FAQ

Consumenten starten hun zoektocht steeds meer via boekingssites. Via deze websites krijgt de bezoeker direct een overzicht van beschikbare accommodaties en kan men simpel prijzen vergelijken. Allemaal zaken die ze bij Google niet kunnen! Jouw groepsaccommodatie is misschien nu nog niet afhankelijk van dit soort websites. Maar dat vertelde de hoteleigenaar een aantal jaren geleden ook!. De hotels zijn inmiddels volledig voor hun boekingen afhankelijk van boekingssites als Booking.com. Wij zijn er om jouw te helpen zelfstandig te blijven. 

  • Wij zijn het enige no-cure-no-pay portal voor groepsaccommodaties.
  • De presentatie van jouw groepsaccommodatie is en blijft gegarandeerd GRATIS. 

Ons verdienmodel ligt niet op Het Leukste Groepsuitje. Wij zijn ontwikkelaar van reserveringssoftware en bieden een GRATIS portal aan de klanten die onze reserveringssoftware afnemen. 

Als je onze reserveringssoftware afneemt dan betaal je niets voor Het Leukste Groepsuitje. Als je alleen maar de beschikbaarheid wilt bijhouden op ons portal dan betaal 15,00 per maand op een no cure no pay basis. Je betaald dus pas als wij  doorclicks & reserveringen leveren. Je ontvangt een maandelijks conversie rapport waarin we het aantal doorclicks en reserveringen weergeven. Voor die € 15,00 per maand koppelen we ook onze agenda met bv Vakantieadressen.nl of Groepen.nl zodat jij maar op één plek je beschikbaarheid hoeft bij te houden. We kunnen tevens een koppeling maken met jouw eigen reserveringssoftware.

We worden al goed gevonden en staan al met meer dan 50 pagina’s bovenin Google. Consumenten zoeken graag in het grootste aanbod en dat gaan wij de consument geven. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat als wij jou helpen dat jij ook ons zal helpen. Zo kan je bij bezetting je klant naar ons portal doorverwijzen. Hiermee houden we immers de vis in eigen vijver. Want ook je collega heeft graag rechtstreekse reserveringen!

Gasten willen snel een prijsoverzicht en hebben geen zin om met een rekenmachine in de hand de totaalprijs voor het jaarlijkse groepsuitje uit te rekenen. Een boekingsplugin geeft jouw gast 24 uur per dag de antwoorden waar ze naar op zoek zijn. En als de gast via Het Leukste Groepsuitje op jouw eigen website komt dan wil je toch dat gaan reserveren? Wij kunnen jou helpen aan de beste reserveringssoftware die er op de markt is voor groepsaccommodaties.