Vragen - Faq

 • Aankomsttijd weekenden vrijdagmiddag 16:00 uur.
 • Aankomsttijd midweek 16:00 uur.
 • Vertrek weekend zondag 17:00 uur, lang weekend maandagmorgen 10:00 uur, slaapvertrekken 9:00 uur leeg.
 • Vertrek midweek vrijdagmorgen 10:00 uur, slaapvertrekken 9:00 uur leeg.
 • Feestdagen zoals bijv. Pasen, Pinksteren of Kerst hebben afwijkende vertrektijden.
 • Wilt u vrijdag wat eerder komen neem dan even telefonisch contact met ons op

Wij raden u aan om wel een groepsverzekering af te sluiten, uw persoonlijke verzekering telt niet voor groepen.

 • Handdoeken (eventueel extra handdoek voor op de grond in de douche)
 • Theedoeken, vaatdoekjes en handdoek voor in de keuken
 • Vuilniszakken
 • Wc papier
 • Afwasmiddel
 • Afwasborstel
 • Schoonmaakmiddelen


Let op: wij hebben een eigen rioolsysteem op bacteriologische basis, dus geen bleekmiddel, chloor e.d.

U hoeft geen bedlinnen mee te nemen omdat dit een verplichte afname betreft. Het bedlinnen pakket ligt klaar op uw bed.

U mag uiteraard zelf kratjes bier meenemen. Wilt u gebruik maken van ons tapsysteem dan moet u het bier via ons afnemen. U heeft de keus uit Amstel, Heineken of Brand bier. We hebben 20 liter fusten (ongeveer 80 glazen). De prijzen voor tapbier staan op de pagina prijzen.

Tapbier is nou eenmaal duurder dan kratjes bier. Veel mensen weten niet dat supermarkten bier zelfs verkopen onder de inkoopprijs. Dit doen ze om maar mensen naar de supermarkt te trekken. Wij verdienen niets op het tapbier en zien het als een service product.

Er staat niemand van Melody Ranch achter de bar, u mag gewoon uw eigen biertje tappen.

Wij raden u aan om wel een groepsverzekering af te sluiten, uw persoonlijke verzekering telt niet voor groepen.Tapbier is een serviceproduct van ons, wij verdienen niets op het bier. De brouwerij neemt geen bier terug en wij kunnen ook niets met overgebleven bier omdat dit maar beperkt houdbaar is. Wij nemen dus geen fusten terug, ook geen volle fusten! Is er bier over dan kunt u tegen betaling van € 30,- statiegeld per fust de fusten meenemen. De bierfusten kunnen worden aangesloten op Heineken, Amstel en Brand tapsystemen              

Wij raden u aan om wel een groepsverzekering af te sluiten, uw persoonlijke verzekering telt niet voor groepen.Koolzuur is aanwezig en is aangesloten als u gebruik maakt van de biertap.

Wij raden u aan om wel een groepsverzekering af te sluiten, uw persoonlijke verzekering telt niet voor groepen.U bent de enige groep op het terrein, maar het kan ook zijn dat onze blokhut verhuurd is tijdens uw bezoek aan de Melody Ranch. De eigenaren wonen tevens op het terrein. De blokhut en de woning van de eigenaren liggen op enige afstand van de groepsaccommodatie. De blokhut wordt verhuurd aan maximaal 2 personen. Tijdens de avonduren is het in deze omgeving erg rustig en het geluid draagt erg ver. Wij bieden u een rustige omgeving en verzoeken u daarom na 23.00 uur geen overlast te veroorzaken. Na 24.00 uur mag er buiten de accommodatie geen geluid meer hoorbaar zijn.

Dat is niet nodig! De vaatwasser wordt automatisch voorzien van vaatwasmiddel. U hoeft niet te betalen voor het vaatwasmiddel.

U kunt gewone snelfiltermaling gebruiken. U hoeft geen koffiefilters mee te nemen, waaierfilters zijn aanwezig.

Wij raden u aan om wel een groepsverzekering af te sluiten, uw persoonlijke verzekering telt niet voor groepen.Dat is niet nodig! Melody Ranch heeft een professioneel koffiezetapparaat. Filterzakjes liggen naast het apparaat en worden gratis geleverd door Melody Ranch.

Wij raden u aan om wel een groepsverzekering af te sluiten, uw persoonlijke verzekering telt niet voor groepen.Ja we hebben een oven van 22 cm hoog – 45 cm breed binnenwerks. Er is ook een combimagnetron aanwezig met een ovenfunctie, 25 cm hoog en 35 cm breed.

Nee, u mag zelf geen hout meenemen. Hout wordt afgenomen via Melody Ranch (zie prijzen). Ten aanzien van het kampvuur is er een afspraak gemaakt met politie en brandweer. Het vuur mag niet te hoog worden en om 12 uur ’s nachts moet het vuur uit zijn. Zodra er code droog is in de provincie, mag er niet gebrand worden. U bestelt het kampvuur bij ons. Wij leggen het hout klaar en steken het kampvuur aan op het tijdstip dat u aangeeft.

In Den Ham vindt u de Jumbo, deze supermarkt heeft ook een bezorgservice. In Den Ham zijn diverse bakkers. In Vroomshoop vindt u de Aldi, de Supercoop en nog een Jumbo. De supermarkten en bakkers liggen binnen een straal van 5 km.

In Den Ham vindt u de Jumbo, deze supermarkt heeft ook een bezorgservice. In Den Ham zijn diverse bakkers. In Vroomshoop vindt u de Aldi, de Supercoop en nog een Jumbo. De supermarkten en bakkers liggen binnen een straal van 5 km.

In Den Ham vindt u de Jumbo, deze supermarkt heeft ook een bezorgservice. In Den Ham zijn diverse bakkers. In Vroomshoop vindt u de Aldi, de Supercoop en nog een Jumbo. De supermarkten en bakkers liggen binnen een straal van 5 km.

Er is 1 kinderbedje aanwezig incl. dekbedje en bedlinnen, er kunnnen eventueel meerdere bedjes worden bijgeplaatst. 

Wel vooraf doorgeven als u gebruik van wilt maken van ons kinderbedje. 

In principe is van alles voldoende aanwezig. Het kan soms bijvoorbeeld voorkomen dat er veel wijndrinkers zijn en er wat extra glazen moeten bijkomen. Gewoon even aan de bel trekken en wij regelen het voor u.

Als u een BBQ heeft besteld zetten wij alles voor u klaar. De buffetten op Melody Ranch worden klaargezet door de cateraar.              

Na afloop van het buffet dient u de spullen van de cateraar weer schoon op de veranda te zetten.
Als u de spullen vuil inlevert wordt er € 0,50 per persoon per maaltijd extra in rekening gebracht

Na afloop van het buffet dient u de spullen van de cateraar weer schoon op de veranda te zetten.
Als u de spullen vuil inlevert wordt er € 0,50 per persoon per maaltijd extra in rekening gebracht.

De cateraar werkt niet op zondag! U kunt wel door de Chinees een dinnerbuffet laten brengen.          

Er is 1 kinderstoel aanwezig. (wel vooraf doorgeven als u hier gebruik van wilt maken).              

Achter de bar staat een geluidsinstallatie met een usb aansluiting en mini jack aansluiting. Wij hebben al een mini jack kabel klaarliggen die u op uw telefoon of laptop kunt aansluiten.         

Onderin deze website vind je een link naar de Algemene Voorwaarden.