Bijzondere trouwlocatieMelody Ranch

In Amerika trouwen veel stellen op een guest ranch in Nederland is dit nu ook mogelijk. Groepsaccommodatie Melody Ranch biedt u een bijzondere trouwlocatie voor kleine gezelschappen. De ambtenaar van de burgelijke stand kan u op de ranch in het huwelijk verbinden. Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie die pasromantische trouwlocatie dan bent u bij Melody Ranch in Twente aan het juiste adres.Trouwen in Amerikaanse stijl

Trouwen in Amerikaanse stijl in de intimiteit van een klein select gezelschap van familie en vrienden. Er kunnen zelfs 28 personen blijven overnachten en speciaal voor het bruidspaar is er een honeymoon cabin. De feestavond kan in onze sfeervolle ranchbar voor een klein gezeldschap tot maximaal 50 personen.

Trouwlocatie Melody Ranch

U huurt onze hele accommodatie voor het hele weekend en maakt gebruik van al onze accommodaties en het gehele terrein. Romantische overnachting in de honeymoon cabin voor het bruidspaar.

Huwelijk burgelijke stand

Het is mogelijk om in de echt te worden verbonden door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Twenterand op de Melody Ranch. Uitsluitend mogelijk voor kleine selecte gezelschappen. Informeer naar de mogelijkheden.

Huwelijk op Melody Ranch
Voorzieningen en mogelijkheden

  • Feestavond in de saloon (maximaal 50 personen
  • Livemuziek of DJ op uw feest
  • Maaltijden in buffetvorm door cateraar
  • Sfeervolle honeymoon cabin voor de huwelijksnacht
  • Overnachtingen op de ranch voor familieleden

Trouwen in een romantisch kerkje

Je kan je in de echt laten verbinden op Melody Ranch.
U kunt ook trouwen in een sfeervol en romantisch kerkje nabij Melody Ranch.

Wit kerkje

Trouwen op Melody Ranch is alleen mogelijk in combinatie met de huur van de groepsaccommodatie. U huurt dus de accommodatie voor het hele weekend!