• GROEPSACCOMMODATIE MELODY RANCH

  Bekend van TV, videoclips, modereportages maar bovenal de meest bijzondere groepsaccommodatie van Nederland!

 • VOOR GROEPEN TOT 28 PERSONEN

  Alleen uw groep is aanwezig, veel privacy en veel ruimte in en om de accommodatie, 11 slaapkamers met sanitair op kamer.

 • AMERIKAANSE EN CANADESE GEBOUWEN

  Op het terrein van Melody Ranch staan originele gebouwen die zijn geïmporteerd uit Amerika en Canada.

 • UNIEKE MOMENTEN

  Maak kennis met de Amerikaanse Bald Eagle tijdens een roofvogel demonstratie.

 • AMERIKAANSE BLOKHUT

  De blokhut op Melody Ranch is een replica van een authentieke pioneerscabin en is te huur voor 2 personen.

 • SLAPEN IN AMERIKAANSE STIJL

  De slaapkamers bevinden zich in een gebouw dat afkomstig is uit Pennsylvania.

 • BEKEND VAN FOTOSHOOTS

  De authentieke Amerikaanse blokhut is regelmatig het decor voor fotoshoots.

 • SFEER EN BELEVING

  Proef ook de sfeer en de unieke beleving op Melody Ranch!

Uniek groepsverblijfOverijssel

Uniek groepsverblijf in Amerikaanse Canadese stijl voor 28 personen in Overijssel met 11 slaapkamers met eigen sanitair. Een groepsverblijf is meestal een kampeerboerderij of vakantieboerderij. De meeste groepsverblijven of grote vakantiehuizen zijn dan ook vaak verbouwde boerderijen en lijken vaak op elkaar. In Twente is een kopie gebouwd van een heuse Amerikaanse guest ranch met Amerikaanse en Canadese gebouwen. Een uniek groepsverblijf dat u wellicht kent van de Voice of Holland het groepsverblijf is geheel opgebouwd in Amerikaanse ranchstijl. Het groepsverblijf waar u overnacht is zelfs geïmporteerd uit Amerika en werd gebouwd door Amish mensen in Pennsylvania.

 

Groepsverblijf Overijssel

Groepsverblijf Melody Ranch is met recht een uniek groepsverblijf. Het groepsverblijf in Overijssel is gelegen in een bosrijke omgeving vlakbij het Brinkdorp Den Ham nabij de toeristische gemeente Ommen. Er zijn veel groepsverblijven die aangeven een bijzondere groepsaccommodatie te zijn. Na een bezoek aan Melody Ranch heeft u echt wat te vertellen bij de koffieautomaat.

 

Vriendenweekend of familieweekend in een uniek groepsverblijf

Na een bezoek aan een uniek groepsverblijf heeft u ook wat te vertellen. De meeste groepen die Melody Ranch bezoeken tijdens een familieweekend of vriendenweekend hebben het weer van anderen gehoord. De unieke setting maakt veel reacties los bij de gasten die een weekend, midweek of week verblijven in dit bijzondere groepsverblijf. Veel van de gasten geven aan dat ze even het gevoel hadden dat ze in het buitenland waren.