VideoclipThomas Berge

De videoclip "Morgen" van Thomas Berge is voor een groot deel opgenomen op Melody Ranch nabij Brinkdorp Den Ham. De Amerikaanse blokhut op Melody Ranch is een belangrijk onderdeel in de videoclip. De videoclip is tevens een mooi stukje gebiedspromotie geworden voor de omgeving van groepsaccommodatie Melody Ranch.

Thomas Berge op Melody Ranch

Thomas Berge is de artiestennaam van Chiel Ottink. Thomas Berge wordt door velen gezien als een omhooggevallen kindsterretje. Als eigenaren van Melody Ranch hebben wij het tegendeel ervaren. Wij hebben Chiel leren kennen als een sociaal en warm persoon. Hetzelfde geldt voor zijn vriendin Myrthe Mylius, die we kennen van de reality tv-serie "Nederlandse Hollywoodvrouwen". Myrthe heeft dus in Amerika gewoond en er was dan ook direct een klik tussen ons. We hebben gezellig zitten kletsen over het land van de onbegrensde mogelijkheden. Henny ontfermde zich over hun zoontje Jack. Het kereltje heeft volgens mij de hele middag alleen maar gelachen. Dus die zien we later vast nog eens terug op Melody Ranch.

Op de veranda van de blokhut hebben Chiel, zijn muzikanten en ik nog even Hotel California gezongen. Je merkt direct dat Chiel passie heeft voor muziek! Het is niet voor niets dat hij nu een nieuwe muzikale weg inslaat met zijn nieuwe album. Hij gaat touren met een eigen band, waar muzikanten van de rockacademie in zitten.

Mocht u Thomas Berge een keer tegen komen, laat hem dan eens een mop vertellen. Zijn bron aan grappen is namelijk onuitputtelijk. Zijn tourmanager is echt een verhaal appart, daar kan zelfs Herman Finkers nog wat van leren. Het bleef dus nog lang gezellig op Melody Ranch.


Chiel, heel veel succes met je nieuwe album en je prachtige videoclip.

Namens,
Jan & Henny
Jeffrey & Darryl