• Video opname Armin van Buuren

    EEN GEDEELTE VAN DE VIDEOCLIP VANARMIN VAN BUUREN FEAT. SAM MARTIN WILD WILD SON IS OPGENOMEN OP MELODY RANCH

Natuurhuisje gemaakt van boomstammen

Kampvuur groepsaccommodatie

Een origineel natuurhuisje gemaakt van natuurlijke materialen in een prachtige bosrijke omgeving. De natuur komt zelfs binnen terug omdat het chalet is gebouwd van massieve boomstammen.

Zelf het bed in gemaakt van dikke stammen en takken. Het natuurhuisje heeft een vrijstaande ligging naast kleine vijver.

Rondom het chalet staan grote sparren en dennen die een echt buitenlands gevoel geven. Als u het terrein afloopt staat u zo in het bos van het Overijssels Landschap.

Natuurgebieden in omgeving

Het natuurhuisje is een prima uitvalsbasis om de unieke natuurgebieden in Twente en Salland te ontdekken. Nabij gelegen vinden we de Lemelerberg en de Sallandse Heuvelrug met de Holterberg. Ook vlakbij ligt het Eerderbos bekend van de grote zandvlakte de Sahara nabij Ommen.

Meer naar het Oosten vinden we De Engbertsdijkvenen. Dit Staatsnatuurmonument is aangewezen als Natura 2000-gebied. Het is een internationaal wetland en het grootste en belangrijkste hoogveengebied van West-Europa. Voor vogelliefhebbers, natuurliefhebbers en voor wandelaars is het een waar eldorado en door de inzet van vele vrijwilligers het best onderzochte faunagebied van Nederland.
Ontdek nu zelf dit bijzondere natuurhuisje en reserveer een weekend of week vakantie!

 

Omdat het natuurhuisje 1 grote binnenruimte heeft worden huisdieren niet toegestaan.

Interieur blokhut

Voorzieningen

  • Keuken met 4 pits kookplaat
  • Zithoek met bank en schommelstoel
  • Douche met toilet en wasbak
  • TV & DVD speler.
  • Gratis WiFi