• GROEPSACCOMMODATIE MELODY RANCH

  Bekend van TV, videoclips, modereportages maar bovenal de meest bijzondere groepsaccommodatie van Nederland!

 • VOOR GROEPEN TOT 28 PERSONEN

  Alleen uw groep is aanwezig, veel privacy en veel ruimte in en om de accommodatie, 11 slaapkamers met sanitair op kamer.

 • AMERIKAANSE EN CANADESE GEBOUWEN

  Op het terrein van Melody Ranch staan originele gebouwen die zijn geïmporteerd uit Amerika en Canada.

 • UNIEKE MOMENTEN

  Maak kennis met de Amerikaanse Bald Eagle tijdens een roofvogel demonstratie.

 • AMERIKAANSE BLOKHUT

  De blokhut op Melody Ranch is een replica van een authentieke pioneerscabin en is te huur voor 2 personen.

 • SLAPEN IN AMERIKAANSE STIJL

  De slaapkamers bevinden zich in een gebouw dat afkomstig is uit Pennsylvania.

 • BEKEND VAN FOTOSHOOTS

  De authentieke Amerikaanse blokhut is regelmatig het decor voor fotoshoots.

 • SFEER EN BELEVING

  Proef ook de sfeer en de unieke beleving op Melody Ranch!

Groepsverblijf28 personen

Groepsverblijf in Amerikaanse stijl voor 28 personen. Bij dit groepsverblijf in Overijssel vindt u Amerikaanse gebouwen die geïmporteerd zijn uit Amerika. Om dit soort gebouwen te zien moet u normaal gesproken naar de Rocky Mountains. Maar de Amerikaanse en Canadese gebouwen staan ook in de bosrijke omgeving vlakbij Ommen in Overijssel. U zult het groepsverblijf wellicht kunnen kennen van de The Voice of Holland. Op het terrein bevindt zich ook een Canadese woning gemaakt van Red Cedar boomstammen. Bij deze bijzondere groepsaccommodatie draait alles om beleving. In de grote gezamenlijke ruimte komt u dan ook veel spullen tegen uit Amerika. Diverse Amerikaanse nummerborden en het bankstel is zelfs gemaakt van massieve boomstammen. Ook de sfeervolle bar is gemaakt van een grote massieve boomstam.

 

Uniek groepsverblijf

Melody Ranch is een uniek groepsverblijf Max Westerman van RTL 4 kwam tijdens de Amerikaanse verkiezing al eens op bezoek. Op onze videopagina staat een video van het bezoek van Max Westerman op Melody Ranch. Max Westerman op Melody Ranch deze bijzondere groepsaccommodatie. In de folders van V&D en De Bijenkorf is deze unieke groepsaccommodatie gebruikt voor de brochures. Melody Ranch is uniek groepsverblijf en ideaal voor een vriendenweekend of familieweekend. Er zijn in Nederland diverse grote vakantiehuizen maar er is maar 1 uniek groepsverblijf.

 

Groepsverblijf voor groepsuitje en themaweekend

Als u op zoek bent naar een groepsuitje voor een themaweekend dan is dit groepsverblijf de perfect. De stoere Amerikaanse en Canadese gebouwen zijn gebouwd in een Amerikaanse guest ranch setting. Tijdens uw groepsuitje in dit groepsverblijf in Twente kunt u diverse leuke activiteiten boeken. Wat dacht u van heuse westerngames met lassogooien en hoefijzer werpen. Of linedance clinic met daarna een bonte avond met de huis DJ. Rondom het kampvuur is het ook altijd gezellig. Op Melody Ranch is dus echt van alles te beleven. Een uniek groepsverblijf voor een groepsuitje in Amerikaanse stijl.