• GROEPSACCOMMODATIE MELODY RANCH

  Bekend van TV, videoclips, modereportages maar bovenal de meest bijzondere groepsaccommodatie van Nederland!

 • VOOR GROEPEN TOT 28 PERSONEN

  Alleen uw groep is aanwezig, veel privacy en veel ruimte in en om de accommodatie, 11 slaapkamers met sanitair op kamer.

 • AMERIKAANSE EN CANADESE GEBOUWEN

  Op het terrein van Melody Ranch staan originele gebouwen die zijn geïmporteerd uit Amerika en Canada.

 • UNIEKE MOMENTEN

  Maak kennis met de Amerikaanse Bald Eagle tijdens een roofvogel demonstratie.

 • AMERIKAANSE BLOKHUT

  De blokhut op Melody Ranch is een replica van een authentieke pioneerscabin en is te huur voor 2 personen.

 • SLAPEN IN AMERIKAANSE STIJL

  De slaapkamers bevinden zich in een gebouw dat afkomstig is uit Pennsylvania.

 • BEKEND VAN FOTOSHOOTS

  De authentieke Amerikaanse blokhut is regelmatig het decor voor fotoshoots.

 • SFEER EN BELEVING

  Proef ook de sfeer en de unieke beleving op Melody Ranch!

Groepsaccommodate in TwenteAmerikaanse Canadese stijl

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Twente voor 28 personen? Groepsaccommodatie Melody Ranch ligt in gemeente Twenterand aan de rand van Twente. Melody Ranch maakt uw groepsuitje onvergetelijk. De groepsaccommodatie in Twente is ideaal voor een familieweekend, vriendinnenweekend of vriendenweekend voor 28 personen. Door het Amerikaanse thema is deze groepsaccommodatie in Twente echt een bijzondere groepsaccommodatie.

 

Steden in Twente

Vanuit deze luxe groepsaccommodatie in Twente heeft u een goede uitvalsbasis om leuke steden in Twente te ontdekken. Twente kent diverse leuke steden die een bezoekje waard zijn. Ootmarsum, Denekamp en Oldenzaal zijn leuke steden met bezienswaardigheden. De grotere steden Enschede, Hengelo en Almelo zijn ideaal om te gaan winkelen. Deze groepsaccommodatie in Twente ligt nabij het knusse Brinkdorp Den Ham in een bosrijke omgeveving.

 

IJsbaan Twente

Een bezoek aan een groepsaccommodatie en in het weekend schaatsen op de nieuwste ijsbaan van Nederland, dat kan in Twente. In het midden van de 400 meter baan ligt een kleinere baan van 30x60 meter. De 30x60 meter baan is ideaal voor, kunstschaatsers en ijshockeyers. Beleef volop ijsplezier voor jong en oud op de volledig overdekte ijsbaan in Enschede. Vanaf groepsaccommodatie Melody Ranch is het ongeveer een half uur rijden naar Enschede. De ijsbaan is geopend oktober t/m maart. Have an ice day!

 

Grote vakantiehuizen in Twente

Van alle grote vakantiehuizen in Twente is Melody Ranch toch wel het meest bijzondere vakantiehuis. Als u op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor 28 personen dan is deze groepsaccommodatie echt iets bijzonders. Het genieten in dit grote vakantiehuis. De prachtige Amerikaanse en Canadese gebouwen dragen bij aan een echt vakantiegevoel. Het grote vakantie huis heeft een prachtige ruime keuken en in de gezamenlijke ruimte is een grote bar gemaakt van een boomstam. U kunt bij het kampvuur zitten en er zijn diverse leuke activiteiten en arrangementen te boeken. Een familieweekend in Twente is genieten van alle rust en de gemoedelijke sfeer van Twente.