• GROEPSACCOMMODATIE MELODY RANCH

  Bekend van TV, videoclips, modereportages maar bovenal de meest bijzondere groepsaccommodatie van Nederland!

 • VOOR GROEPEN TOT 28 PERSONEN

  Alleen uw groep is aanwezig, veel privacy en veel ruimte in en om de accommodatie, 11 slaapkamers met sanitair op kamer.

 • AMERIKAANSE EN CANADESE GEBOUWEN

  Op het terrein van Melody Ranch staan originele gebouwen die zijn geïmporteerd uit Amerika en Canada.

 • UNIEKE MOMENTEN

  Maak kennis met de Amerikaanse Bald Eagle tijdens een roofvogel demonstratie.

 • AMERIKAANSE BLOKHUT

  De blokhut op Melody Ranch is een replica van een authentieke pioneerscabin en is te huur voor 2 personen.

 • SLAPEN IN AMERIKAANSE STIJL

  De slaapkamers bevinden zich in een gebouw dat afkomstig is uit Pennsylvania.

 • BEKEND VAN FOTOSHOOTS

  De authentieke Amerikaanse blokhut is regelmatig het decor voor fotoshoots.

 • SFEER EN BELEVING

  Proef ook de sfeer en de unieke beleving op Melody Ranch!

GroepsaccommodatieOmmen

Groepsaccommodatie Ommen overnachten naast een bos. Deze bijzondere groepsaccommodatie nabij hanzestad Ommen is gebouwd in unieke Amerikaanse stijl. Massieve houten gebouwen die perfect passen in de bosrijke omgeving van Ommen. De sfeervolle groepsaccommodatie voor 28 personen is zeer geschikt voor een familieweekend of vriendenweekend.

 

Hanzestad Ommen

Hanzestad Ommen is een sfeervol stadje aan de Vecht in Overijssel waar u heerlijk kunt winkelen tijdens uw vriendinnenweekend. De stad is een prima uitvalsbasis voor een groepsuitje. Er zijn diverse buitensportactiviteiten te boeken en zoals kanovaren op rivier de Vecht. Ommen ligt in het Vechtdal en heeft een prachtige bosrijke omgeving. Er zijn veel campings te vinden die tot de beste van Europa zijn uitgeroepen.

 

Unieke groepsaccommodatie

Melody Ranch is een unieke groepsaccommodatie vlakbij Ommen in een prachtige bosrijke omgeving. Sfeervolle houten Amerikaanse en Canadese gebouwen, u overnacht in een heus houten Amerikaans log home. Het massieve houten gebouw geeft veel sfeer aan deze unieke groepsaccommodatie in de bosrijke omgeving van Ommen.

 

Ommen wandelgemeente van het jaar 2013

Als u met een grote groep familie of vrienden wilt wandelen dan is Ommen een topgebied. Ommen is gekozen tot wandelgemeente van het jaar 2013. Groepsaccommodatie Melody Ranch ligt naast het Zandstuve bos. Na een wandeltocht heerlijk bijpraten rondom het kampvuur bij deze unieke groepsaccommodatie is dan natuurlijk erg bijzonder.