Laatste corona maatregelingen 18-12-2021

Op deze pagina geven wij informatie t.a.v. de laatste corona maatregelingen en hoe deze geïnterpreteerd kunnen worden op onze accommodaties. We merken daarbij op dat u geen rechten kunt ontlenen aan de door ons gegeven informatie.

Je kan niet alle groepsaccommodaties over één kam scheren. Als je Melody Ranch boekt voor 1 t/m 28 personen boek je niet alleen de groepsaccommodatie maar ook de recreatieruimte. Dit is een besloten binnenruimte en voor deze ruimte gelden weer andere regels. De bestemming van het gebouw bepaald wat wel en niet kan. Hieronder vindt u een toelichting per gebouw plus de regels die van toepassing zijn op het gebouw. en hoe u de regels zou kunnen interpreteren.

Vragen

Pandemieën en epidemieën vallen niet langer onder de annuleringsdekking. Verzekeraars geven aan dat ze niet alles kunnen verzekeren. Onderaan deze pagina vindt u een voorlichtingsfilmpje van de verzekeraars.

Vouchers werden uitgegeven toen er sprake was van overmacht en niemand een pandemie zag aankomen. Maar je kan anno 2022 niet meer spreken van overmacht of onvoorzien. Als consument boek je nu onverzekerd tijdens een pandemie. Er is immers geen verzekeraar te vinden die pandemie dekking aanbied. Waarom zou dan de huiseigenaar wel kosteloos een pandemie dekking moeten geven? Een voucher of omboekgarantie is voor voor ons als huiseigenaar als het weggeven van een sigaar uit eigen doos. Wij moeten immers een nog beschikbaar weekend opofferen voor een niet verzekerbaar groepsuitje

Je kan anno 2022 niet meer spreken van overmacht of onvoorzien. Het boeken van een groepsaccommodatie is tegenwoordig vergelijkbaar met het onverzekerd rondrijden in een auto en geen verzekeraar kunnen vinden die jou als consument nog wil verzekeren. 

  • Verzekeraars kunnen niet alles verzekeren.
  • Huiseigenaren kunnen niet alle kosten voor hun rekening nemen.
  • De meest duurzame oplossing bij overmacht is 50/50 de kosten delen.
  • De huiseigenaar betaald dan 50% uit eigen zak.
  • Dat is 50% winst ten opzichte van de verzekeraar die 0% uitkeert!