Bijzonder overnachten

Amerikaanse stijl

Bijzonder overnachten Amerikaanse en Canadese stijl

Bijzonder overnachten in Amerikaanse en Canadese stijl in een groot vakantiehuis voor 28 personen. Unieke Amerikaanse guest ranch in Nederland. Gezellig weg met een familiegroep of vriendengroep. Een weekendje weg bijzonder overnachten in Amerikaanse stijl op een heuse Amerikaanse guest ranch. Veel Amerikaanse families kiezen de guest ranches in Amerika als accommodatie voor de jaarlijkse familiebijeenkomst. Veel gezinnen vieren ook hun vakantie op zo’n guest ranch en verblijven met het gezin in een sfeervolle blokhut. In Nederland staat een kopie van zo’n Amerikaanse guest ranch met echte Amerikaanse en Canadese gebouwen die zijn ge├»mporteerd uit Amerika en Canada. Bijzonder overnachten doet u natuurlijk bij een bijzondere accommodatie!

Bijzonder overnachten in een Amerikaanse blokhut

Wilt u eens een weekendje weg en bijzonder overnachten? In Overijssel vindt u een kopie van een authentieke Amerikaanse blokhut. De blokhut is historisch gebouwd met een authentieke gereedschappen zoals een bijl. In de Amerikaanse blokhut staat een prachtig bed gemaakt van boomstammen met een indianen deken. De schommelstoel ontbreekt natuurlijk niet. De Amerikaanse blokhut is uiteraard van alle gemakken voorzien. Als u echt een bijzonder wilt overnachten kom dan eens naar Twente.

Bijzonder overnachten in een prachtige omgeving

Als u bijzonder wilt overnachten dan wilt u natuurlijk ook naar een prachtige omgeving. Twente is bij uitstek een prachtige omgeving voor een heerlijk weekendje weg. De Amerikaanse blokhutten liggen aan de rand van een prachtig bos. Hier vindt u een aantal prachtige wandelroutes. Twente is een fietsregio bij uitstek. De unieke groepsaccommodatie ligt vlakbij het Brinkdorp Den Ham en nabij Ommen in bosrijke omgeving.