• GROEPSACCOMMODATIE MELODY RANCH

  Bekend van TV, videoclips, modereportages maar bovenal de meest bijzondere groepsaccommodatie van Nederland!

 • VOOR GROEPEN TOT 28 PERSONEN

  Alleen uw groep is aanwezig, veel privacy en veel ruimte in en om de accommodatie, 11 slaapkamers met sanitair op kamer.

 • AMERIKAANSE EN CANADESE GEBOUWEN

  Op het terrein van Melody Ranch staan originele gebouwen die zijn geïmporteerd uit Amerika en Canada.

 • UNIEKE MOMENTEN

  Maak kennis met de Amerikaanse Bald Eagle tijdens een roofvogel demonstratie.

 • AMERIKAANSE BLOKHUT

  De blokhut op Melody Ranch is een replica van een authentieke pioneerscabin en is te huur voor 2 personen.

 • SLAPEN IN AMERIKAANSE STIJL

  De slaapkamers bevinden zich in een gebouw dat afkomstig is uit Pennsylvania.

 • BEKEND VAN FOTOSHOOTS

  De authentieke Amerikaanse blokhut is regelmatig het decor voor fotoshoots.

 • SFEER EN BELEVING

  Proef ook de sfeer en de unieke beleving op Melody Ranch!

Bijzonder overnachtenin Amerikaanse stijl

Bijzonder overnachten in Amerikaanse en Canadese stijl in een groot vakantiehuis voor 28 personen. Unieke Amerikaanse guest ranch in Nederland. Gezellig weg met een familiegroep of vriendengroep. Een weekendje weg bijzonder overnachten in Amerikaanse stijl op een heuse Amerikaanse guest ranch. Veel Amerikaanse families kiezen de guest ranches in Amerika als accommodatie voor de jaarlijkse familiebijeenkomst. Veel gezinnen vieren ook hun vakantie op zo'n guest ranch en verblijven met het gezin in een sfeervolle blokhut. In Nederland staat een kopie van zo'n Amerikaanse guest ranch met echte Amerikaanse en Canadese gebouwen die zijn geïmporteerd uit Amerika en Canada. Bijzonder overnachten doet u natuurlijk bij een bijzondere accommodatie!


Bijzonder overnachten in een Amerikaanse blokhut

Wilt u eens een weekendje weg en bijzonder overnachten? In Overijssel vindt u een kopie van een authentieke Amerikaanse blokhut. De blokhut is historisch gebouwd met een authentieke gereedschappen zoals een bijl. In de Amerikaanse blokhut staat een prachtig bed gemaakt van boomstammen met een indianen deken. De schommelstoel ontbreekt natuurlijk niet. De Amerikaanse blokhut is uiteraard van alle gemakken voorzien. Als u echt een bijzonder wilt overnachten kom dan eens naar Twente.


Bijzonder overnachten in een prachtige omgeving

Als u bijzonder wilt overnachten dan wilt u natuurlijk ook naar een prachtige omgeving. Twente is bij uitstek een prachtige omgeving voor een heerlijk weekendje weg. De Amerikaanse blokhutten liggen aan de rand van een prachtig bos. Hier vindt u een aantal prachtige wandelroutes. Twente is een fietsregio bij uitstek. De unieke groepsaccommodatie ligt vlakbij het Brinkdorp Den Ham en nabij Ommen in bosrijke omgeving.