Amerikaanse bruiloft

Wilt u een echte Amerikaanse bruiloft en zoekt u een Amerikaanse trouwlocatie in Nederland, dan is Melody Ranch voor u de geschikte trouwlocatie. Een echte Amerikaanse bruiloft vindt vaak plaats op een Amerikaanse guest ranch. De gasten blijven dan slapen en het feest wordt gehouden in één van de gebouwen op de racnh. De ongedwongen sfeer op zo'n Amerikaanse trouwlocatie is geweldig. Lekker rondom het kamvuur of in de ranchbar gezellig dansen met een DJ of live muziek. Wilt u een echte Amerikaanse bruiloft maak dan eens een afspraak met de eigenaren van de Melody Ranch.In Amerikaanse stijl trouwen

Op Melody Ranch kan je trouwen in Amerikaanse stijl in de intimiteit van een klein select gezelschap van familie en vrienden. Er kunnen 28 mensen overnachten en speciaal voor het bruidspaar is er een knusse Amerikaanse blokhut. In de sfeervolle ranchbar kan je een feestje houden voor een klein gezeldschap tot maximaal 50 personen.

Trouwlocatie Melody Ranch

U huurt onze hele accommodatie voor het hele weekend en maakt gebruik van al onze accommodaties en het gehele terrein. Romantische overnachting in de honeymoon cabin voor het bruidspaar.

Huwelijk burgelijke stand

Je Amerikaanse bruiloft is pas compleet als je ook op de Amerikaanse trouwlocatie in de echt verbonden wordt door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Op Melody Ranch is een echte Amerikaanse bruiloft mogelijk. Uitsluitend mogelijk voor kleine selecte gezelschappen. Informeer naar de mogelijkheden.

Huwelijk op Melody Ranch
Voorzieningen en mogelijkheden

  • Feestavond in de saloon (maximaal 50 personen
  • Livemuziek of DJ op uw feest
  • Maaltijden in buffetvorm door cateraar
  • Sfeervolle honeymoon cabin voor de huwelijksnacht
  • Overnachtingen op de ranch voor familieleden

Trouwen in een romantisch kerkje

Je kan je in de echt laten verbinden op Melody Ranch.
U kunt ook trouwen in een sfeervol en romantisch kerkje nabij Melody Ranch.

Wit kerkje

Trouwen op Melody Ranch is alleen mogelijk in combinatie met de huur van de groepsaccommodatie. U huurt dus de accommodatie voor het hele weekend!