Activiteiten omgevingMelody Ranch

Adventure Point

Op slechts een paar minuten lopen van groepsaccommodatie Melody Ranch vindt u Adventure Point. U kunt hier diverse buitensportactiviteiten boeken. Op eigen terrein bevindt zich o.a. een klimtoren en een slechtweer voorziening waar u diverse workshops kunt boeken. Voor meer informatie: Klik hier »

Pitch & Putt (golfbaan)

Op slechts een 10 minuten rijden met de auto bevindt Golfclub Erve Braakman. Golfclub Erve Braakman biedt zowel de geoefende als de aankomende golfer de mogelijkheid om in een ontspannen ambiance deel te nemen aan de golfsport. De baan is uitermate geschikt voor groepen, u hoeft geen golfvaardigheids bewijs te hebben. Kortom de baan is laagdrempelig!!! Een ronde spelen kost € 15,00 per persoon (dit is inclusief golf-materiaal) Voor meer informatie: Klik hier »

Kartplaza Actionworld Nijverdal

Kartplaza Actionworld is een indoor-kart centrum en is gelegen in Nijverdal. Mexicaans "Magic Bowling" centrum - Wild West lasergames - Paintball Arena enz. Voor meer informatie: Klik hier »

American Motorcycle Museum Raalte

Unieke collectie Amerikaanse motorfietsen van Max en Ans Middelbosch
Meer informatie: Klik hier »

Westernshow Rheezeveen / Hardenberg

Een team met enthousiaste mensen die er plezier in hebben voor u vanuit Gold Creek City een daverende anderhalf uur durende live wildwest show op te voeren. Compleet met paarden schijngevechten enz. Voor meer informatie: Klik hier »

Wijnproeven en rondleiding Wijngaard de Tappenmars

Rondleiding door de wijngaard en daarna bezichtiging van de wijnkelder, met aansluitend het proeven van de plaatselijke wijnen.
Voor meer informatie: Klik hier »

Blauwe bessen plukken Greftenhoeve

Zelf blauwe bessen plukken, blauwe bessenwijn proeven en kopen. Ambachtelijke eigen gemaakte jam, sap, honing, boeren blauwebessenijs e.d. kopen. Voor meer informatie: Klik hier »

Solex en Italiaanse scooter verhuur

Solex-huur.nl, de leukste Solexverhuur van Twente en Overijssel heeft de mooiste routes en origineelste solex- en Italiaanse scooter arrangementen. Wij maken uw dag solex rijden onvergetelijk. Voor meer informatie: Klik hier »

Fietsverhuur

Bij Waanders kunt u fietsen huren. De fietsen kunnen eventueel door Waanders naar de Melody Ranch worden gebracht.
Voor meer informatie: Klik hier »